Наш професор має високий рейтинг у Канаді

Професор Володимир Лущак, завідувач кафедри біохімії та біотехнології факультету природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника увійшов до світового рейтингу топ-науковців у галузі біології та біохімії за версією Research.com.

Research.com, відома академічна платформа для вчених, сьогодні опублікувала рейтинг найкращих вчених у галузі біології та біохімії станом на 2022 рік. Професор Прикарпатського Володимир Лущак посів 404 позицію у науковому просторі Канади. Варто зазначити, що свого часу професор Лущак був гостьовим професором кафедри біології Carlenon University (Visiting Professor, Biology Department, Carleton University, Ottawa, Canada). Співпраця з канадськими колегами продовжується і зараз. У співавторстві професора Володимира Лущака з науковцями Carlenon University опубліковано понад півсотні наукових статей.

Загалом у світовому рейтингу топ-науковців у галузі біології та біохімії за версією Research.com професор ПНУ Володимир Лущак посів 11 910 місце. Зазначимо, що світовий рейтинг заснований на ретельному вивченні наукової діяльності 166 880 вчених у Google Scholar і Microsoft Academic Graph. Критерії включення науковців до цього рейтингу ґрунтуються на даних h-індексу з урахуванням нагород і здобутків науковців задля досягнення основної мети рейтингу — включення до нього лише відомих вчених з h-індексом щонайменше 40 для наукових праць, опублікованих у галузі біології та біохімії.

Лущак Володимир Івановичh-індекс 47, кількість цитувань – 10 069, публікацій – 145. 

Детальніше результати рейтингів тут: